2012-07-11 08:51:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - megrázkódtatás érhet a szerelemben

Napi horoszkóp július 11.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A mai napon kisebb megrázkódtatás érheti a szerelemben. Nem kell azonban tragikusan felfognia a dolgot. A baj csak akkor lesz nagy, ha ön nagy feneket is kerít neki. Különben csak múló zavar, ami éri. Vigyen ma virágot a kedvesének!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ha eddig egyedülálló volt, ma megismerkedhet egy olyan személlyel, aki teljesen elvarázsolja önt. Sajnos ez alól az sem kivétel, aki amúgy párkapcsolatban él. Ön dönt, hogyan tovább, mit éri meg: kihagyni, vagy elhagyni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Az Internetes kapcsolatteremtés alighanem senkinek nem ment olyan jól, mint az Ikrek jegyűeknek épp. Talán némileg túlzásba is vitte az efféle ismerkedéseket. Van olyan, amit a való világban érdemes igazán folytatnia.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Szerelmi ügyei jól alakulnak, ha van párja, de még külön élnek, akkor akár még az összeköltözést, házasságot is megfontolhatják. Jó nap a mai az efféle tervezésekre. De minden más közös program, terv is jól tárgyalható.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ha ön egyedülálló, váratlanul egy nagyon különleges kapcsolatot alakíthat ki valakivel. A tartósságra azonban csak akkor számíthat, ha a társa iránti figyelme nem lankad el. Ne hagyja, hogy a teendői elvonják ettől!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A nyár közepére úgy látszik, hogy végre stabilizálódnak anyagi ügyei. Már nem kell annyira a fogához vernie a garast, mint eddig. Sőt, akár még félre is tehet kisebb összegeket. Jól is teszi, hogy előre gondolkodik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Hajlamos lehet nagyobb kockázatokat vállalni, pedig, ha lenne türelme várni, akkor a következő hónapban kedvezőbb lehetőségeket találna a pénzügyeit illetően. Ha semmiképp nem tudja halogatni, akkor kérje ki testvére tanácsát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ügyeljen jobban a veséjére! Ennek egyik legalapvetőbb módja, hogy odafigyel rá, mennyi folyadékot fogyaszt. Nem pont a sörre gondolok. A testmozgást is ideje lenne komolyabban venni, ha nem akar túlságosan kigömbölyödni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A kedvesének talán nem tetszik, hogy ön túlságosan nagy lábon él az utóbbi időben. De még ennél is kevésbé, hogy túlságosan nagy körméretekkel. Ha máshogy nem tud ezen változtatni, iratkozzon be valami sporttanfolyamra!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ügyeljen arra, hogy mennyit is költ. Ma könnyen elöntheti a hév, és mértéken felül költekezik, s a hónap második felében meg hoppon marad. Ha semmiképp nem tudja másként megállni, inkább ne is menjen az üzletek közelébe se!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Figyeljen jobban emberi kapcsolataira! Különösen valamelyik családtagja (párja, vagy gyereke) sínyli meg, hogy ön mindennel és mindenkivel foglalkozik, csak épp vele nem. Ha valami kötelességnek tűnik is, attól még öröm is lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Jobb lenne, ha nem feszítené tovább a húrt, különben komoly törést okozhat akaratosságával a kapcsolatában. Vegye végre észre, hogy a kedvese mindent megtesz azért, hogy elkápráztassa önt. Csak hát ő is emberből van.

Napi horoszkóp
(noiportal.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: